Annemiek ten Hoor

Wat ik doe

Herken je dit?

Je voelt je regelmatig somber als ’s morgens je wekker gaat. Weer een nieuwe dag…Het liefst blijf je liggen, deken over je hoofd, maar je weet dat je op moet staan. Dit doe je al jaren zo. Je realiseert je dat je weinig plezier meer beleeft in je leven. Alsof je een robot bent geworden met een voor jou vreemde programmering.

“Dit is de ultieme roep van je ziel om naar haar te luisteren”

Dit zei iemand toen ik een moeilijke periode in mijn leven doormaakte, niet kon werken en ziek thuis was.

Ik begreep het wel, maar wat riep mijn ziel dan…?

Het heeft mij jaren gekost om de stem van mijn ziel te vinden. Ik ontdekte, dat er laagjes om mij heen zaten, die als het ware een voor een afgepeld moesten worden. Zoeken naar wie ik in wezen ben betekende mijn plek in het familiesysteem vinden, inzicht krijgen welke overlevingspatronen ik had ontwikkeld en moeilijke gebeurtenissen in mijn leven verwerken en een plek geven. Daardoor kreeg ik meer vertrouwen, kreeg meer innerlijke rust en kon meer en meer keuzes maken die passen bij wie ik echt ben.

Zouden al deze gevoelens van:

 • Je ongelukkig, eenzaam en afgesloten voelen
 • Je verdrietig, somber of verdoofd voelen
 • Je depressief voelen
 • Je bang voelen, faalangst hebben, je onveilig of verloren voelen
 • Je gespannen en opgejaagd voelen en gestrest zijn
 • Geen fijne relaties aan kunnen gaan of bindingsangst ervaren
 • Uitgeput zijn
 • Je steeds boos of opstandig voelen
 • Je minderwaardig en onzeker voelen

Dé ultieme roep van je ziel zijn om te ZIJN wie je BENT?

 

Stel je eens voor

Dat je elke dag opgewekt wakker wordt en alleen de dingen gaat doen die je blij maken?

Dat zou toch geweldig zijn?!

Diep ademhalen, de vogels horen fluiten, misschien druppels regen op het dak, maar gewoon zin hebben in de nieuwe dag. Met aandacht douchen, je energiek voelen en weer nieuwe plannen maken. Plannen die passen bij wie jij bent.

Ik krijg bij het schrijven hiervan al een glimlach op mijn gezicht.

En het is écht mogelijk!

Graag ga ik met jou in gesprek om te onderzoeken of ik jou kan ondersteunen bij je zoektocht naar wie jij in wezen bent

Ik kijk met je mee en zal precies die ondersteuning bieden die jij op dat moment nodig hebt.

In mijn gereedschapskist zit een breed scala aan interventies. Ik kijk graag door een systemische bril naar problemen. Met paarden, zonder paarden, goede gesprekken, holistische EMDR en verschillende sjamanistische healingtechnieken. Woorden die ik terug hoor van mijn klanten zijn zorgvuldigheid, rust, wijsheid, helderheid, helende bedding, warm en liefdevol, aandacht, gepassioneerdheid.
Laten we laagje voor laagje onderzoeken wat niet meer bij jou hoort, zodat je kunt loslaten wat jou niet meer dient. Zodat jij echt JEZELF kunt zijn.

 • Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Daarin onderzoeken we of ik iets kan betekenen in jouw zoektocht. Samen kijken we dan naar een zo doeltreffend mogelijk traject.
 • Voor volwassenen betekent dit dat we samen een plan van minimaal 5 live of online bijeenkomsten maken. We stemmen af wat er nodig is om je te ondersteunen. Ik coach mét paard, maar ook zonder paard. Net wat er voor jou nodig is. Ieder laagje heeft misschien een andere benadering nodig.
 • De live bijeenkomsten kunnen op achtereenvolgende dagen plaatsvinden tijdens een zogenaamde intensieve meerdaagse coaching & healing in Dwingeloo of met een tussenpoos van enkele weken.
 • Het is ook mogelijk om een Individueel jaartraject te boeken: Ik begeleid en ondersteun jou dan een jaar lang op jouw weg van persoonlijke ontwikkeling, helemaal in afstemming met wat er voor jou op dat moment nodig is.                            
 • Voor kinderen en jongeren betekent dit, dat ik eerst samen met ouders en het kind/jongere een plan maak waar we aan gaan werken. De bijeenkomsten zullen wekelijks- of tweewekelijks plaatsvinden.

Mijn gereedschapskist:

Familieopstelling Nieuwe Imprint

Als je wilt zijn wie je in wezen bent is het allereerst belangrijk om te onderzoeken of je wel op je eigen unieke plek in het gezin van herkomst je leven leidt. Je plaats kennen in het systeem van herkomst geeft rust. Misschien ben je op een andere plek in je familiesysteem terecht gekomen.

 

Paardencoaching

Dit is een van de meest directe manieren van coaching en leidt in korte tijd naar de essentie van iemands vraag. Zonder woorden geven paarden inzicht wanneer we uit verbinding zijn met wie we in werkelijkheid zijn. Ze kunnen niet anders, want als jij het weiland in stapt zullen ze direct scannen of je wel een veilig kudde lid voor hen bent.

 

Holistische EMDR

Heftige gebeurtenissen kunnen een diepe indruk achterlaten en ieder mens, groot of klein, verwerkt dit op een eigen manier. Een heftige gebeurtenis wordt pas tot een trauma, wanneer er geen mogelijkheid is tot afvoeren van de opgeslagen energie en het delen van de meegemaakte gebeurtenis met iemand. 

 

Sjamanistische healing De harmonie herstellen

Wij verlangen regelmatig naar een staat van eenvoud en onbezorgdheid, naar echt contact maken met elkaar en met de natuurlijke werkelijkheid.
We zoeken naar wat wezenlijk belangrijk is, wat wezenlijk leven is, naar werkelijk contact en verbinding met je leefomgeving.

 

Werk met mij om laagje voor laagje te onderzoeken wat jou belemmert om Jezelf te zijn en ontdek

 • Wat het kan betekenen als je niet op je plek in je familiesysteem staat
 • Welke overlevingspatronen je mogelijk hebt ontwikkeld
 • Hoe overtuigingen je in de weg kunnen staan
 • Wat een traumatische gebeurtenis met je kan doen en hoe het is om dit weer een plek te geven
 • Dat je een trauma soms niet meer weet te herinneren, maar toch leidend kan zijn in je leven
 • Dat je je weer rustiger, opgewekt en dankbaar kunt gaan voelen
 • Dat je weer zelfvertrouwen hebt, zelfverzekerder bent en je veilig voelt
 • Je krachtiger en zelfbewuster voelt en jouw levenskracht kunt gaan ervaren
 • Dat je door verbinding met jezelf te maken echte verbinding met anderen kunt aangaan
 • Dat je dan keuzes gaat maken die echt bij passen bij wie jij bent.

Ik zal je omhullen met zorg en aandacht. De sessies vinden plaats in Zoetermeer

Jouw investering is € 72,- per uur

Review

De afgelopen week met Annemiek zal altijd in mijn warme en dankbare herinnering blijven.

Ik heb me zo ontzettend veilig en welkom gevoeld bij Annemiek, als coach en als warme liefdevolle wijze vrouw. Elke dag met haar samenwerken was echt een feestje.

Review

Zo dankbaar dat Annemiek op mijn pad kwam. Haar liefdevolle en warme ontvangst gaven mij de veiligheid om diep bij mijzelf naar binnen te kunnen gaan en me over te kunnen geven aan haar professionele begeleiding. Met haar rust, geduld en compassie kwam ik op de meest prachtige plek terecht, een plek waar ik mij geliefd en beschermd voel, in mijzelf.

Review

Een waardevol cadeau aan mezelf was dit: een 3-daagse individuele Intensive bij Annemiek. Echt Quality Time voor als je even alle aandacht voor jezelf wil, en daaromheen lekker wil genieten in de rust van de Drentse natuur. Ik voel me opgeschoond na een paar inzichtrijke dagen in Dwingeloo, in een mooie combinatie van sjamanisme, systemische paardencoaching, EMDR, shamanic healing en SoulRetrieval.